decembrie 17, 2022

Uscatori de prosoape

Uscatori de prosoape (sinele de prosoape) au incetat de mult sa fie o raritate. Sinele pentru prosoape incalzit cu apa sau electrice este capabil nu numai sa usuce prosoape, lenjerie si lucruri mici, ci si sa incalzeasca camera si sa scape aerul de excesul de umiditate.

Alegerea unui uscator de prosoape

La alegerea unui uscator de prosoape, necesita sa luati in calcul tipul conexiunii lui si tipul de lichid ce circula in sistemul de incalzire. Cele mai reusite sunt dispozitivele pe apa si electrice:

  1. Uscatori de prosoape incalzite cu apa sunt conectate direct la sistemul de incalzire si sunt incalzite si racite simultan cu conductele din toata casa, folosind apa calda ca purtator de caldura. Din punct de vedere financiar, acestea sunt cele mai economice, deoarece proprietarul trebuie sa plateasca doar pentru instalare.
  2. Uscatori de prosoape electrice functioneaza de la retea si sunt independente de sistemul de incalzire. Nu necesita conectare la sistem — este suficient sa atarnati o astfel de sina de prosop pe perete si sa o conectati la o priza. Acestea pot fi pornite si oprite la un moment convenabil, pot seta temperatura dorita etc. cu toate acestea, aceste dispozitive consuma energie electrica si nu sunt la fel de economice ca cele cu apa.
  3. Uscatori de prosoape combinate. Sunt incalzite de la retea, iar apa este folosita ca purtator de caldura. Sunt mai scumpe, dar, in general, pot fi mai economice, deoarece combina avantajele electricitatii si apei, eliminand practic dezavantajele acestora.

In dependenta de forma, uscatori de prosoape

(sinele de prosop) se desting la:

  • Cele mai populare modele traditionale. Acestea sunt de obicei simple uscatoare de perete cu un spatiu util mare, dar exista si tipuri, care se instaleaza de podea. Suporturile verticale pentru prosoape necesita spatiu, dar pot usca o multime de lucruri simultan;
  • Ele sunt mai compacte, pot fi instalate sub fereastra, sunt folosite ca radiator de incalzire, dar nu se potrivesc unei familii mari.

Puteti cumpara uscatoare de prosoape, instalatii sanitare si echipamente de incalzire a locuintei din magazinul online Termolux.md . oferim un serviciu de livrare in Balti si nordul Moldovei.

ПоделитьсяVerificati disponibilitatea produsului si pretul acestuia la operatorul nostru +373 793 581 66