hisense_perla_ca25yr1a_9000_btu
Condiționer Hisense Perla CA50XC1FG/FW 18000 BTU
Condiționer Hisense Perla CA50XC1FG/FW 18000 BTU
Condiționer Hisense Perla CA50XC1FG/FW 18000 BTU
Condiționer Hisense Perla CA50XC1FG/FW 18000 BTU

Condiționer Hisense Perla CA50XC1FG/FW 18000 BTU

16 065 MDL

Hisense Perla CA50XS1A este un aparat de aer condiționat de uz casnic inverter din clasa „Standard”, interval de funcționare de la -15°С la +43°С.

ПоделитьсяVerificati disponibilitatea produsului si pretul acestuia la operatorul nostru +373 793 581 66

Aparatul de aer condiționat Hisense Perla este un aparat de aer condiționat inverter ieftin, cu caracteristici bune de performanță, economie de energie și funcționalitate, precum și un design exterior îngrijit și plăcut. Unitatea interioara a aparatului de aer conditionat are o forma laconica fara colturi ascutite, corpul este din plastic alb, panoul frontal are un material translucid, in spatele caruia se afla un display.
Curatarea aerului
Aparatul de aer condiționat este echipat cu un generator de plasmă rece, aceasta este o nouă tehnologie de ionizare a aerului, această tehnologie sterilizează aerul prin dezactivarea virușilor și agenților patogeni. Modelele din această serie sunt furnizate cu două filtre pentru purificarea suplimentară a aerului – carbon și un filtru cu ioni de argint. În complex, toate sistemele de filtrare vor menține aerul din cameră curat și sănătos, iar aceasta este cheia sănătății.
Control
Aparatele de aer condiționat Hisense Perla au primit o nouă telecomandă convenabilă L1-04, care acceptă multe moduri și funcții. Este implementată capacitatea de a controla prin intermediul unui smartphone – funcția Wi-Fi ready, la achiziționarea unui modul.
Caracteristici de confort
  • 4D auto air – jaluzelele de direcție a fluxului de aer sunt automate și pot schimba direcția la comandă de la telecomandă. Puteți regla direcțiile de aer fără a vă ridica de pe canapea.
  • Silențios – atunci când apăsați acest buton, aparatul de aer condiționat va intra în liniște completă și va funcționa aproape silențios. Sleep – modul de noapte, un algoritm special conceput pentru funcționarea aparatului de aer condiționat în timpul somnului. Super – folosit atunci când trebuie să răciți rapid camera.
  • Timer – vă permite să programați pornirea și oprirea aparatului de aer condiționat.
  • IFeel – funcția vă va permite să atingeți temperatura necesară în zona în care se află telecomanda, datorită senzorului de temperatură încorporat.

Moduri și economisire a energiei
Aparatele de aer condiționat Hisens Perla dispun de o tehnologie unică cu invertor 360DC, precum și de o tehnologie avansată de control al compresorului BLDC, auto-adaptabil. Aparatul de aer condiționat poate funcționa atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, cu o eficiență energetică sezonieră ridicată de A++|A+

                                                     CARACTERISTICI
Tip produsSplit
Uniatea1
Numărul blocurilor interioare1
Suprafața recomandată50 
InvertorDa
Eficiența energeticăA++
Productivitatea18000 BTU
Funcții climatizareRăcire – încălzire
TelecomandăDa
Ecran LEDDa
Tip fultruMultistage, curățare fină
Productivitatea (rece/cald)5.0/5.5 kWt
Fluxul de aer unității interioare880 m³/h
Agent termicR32
Consum de energie (rece/cald)1.54/1.55 kWt
Funcționarea la temperatura mediului ambiantde la -20 pina la +43 ⁰С
Nivel de zgomot unitatea interioară33/46 dB
Nivel de zgomot unitatea exterioară56 dB
Dimensiunile unitații interioare LхAхH890×220×300 mm
Dimensiunile unitații exterioare LхAхH810х280х585 mm
Greutatea unității interioare11 kg
Greutatea unității exterioare36.5 kg
SeriaPERLA
ProducătorHisense
Țara de producereChina
Garanție36

Informații suplimentare

МОЩНОСТЬ